Novosti

Hrvatska sahara nova atrakcija: najmlađi uživaju u jahanju i vožnji kvadovima

U Hrvatskoj sahari kod utvrde Stari grad, najveća atrakcija uz deve su poniji i to zato jer sada najmlađi mogu jahati na njima u ograđenom prostoru Hrvatske sahare.
– Jahanje ponija ostaje za djecu nezaboravan doživljaj. Za one najmlađe, još premalene za školu jahanja, a ipak dovoljno hrabre za prve korake u sedlu, imamo dva ponija – Bebu i Točkicu, i organizirane šetnje po pješčanim dinama. Ždrjebe Tonček je još ipak premalo za jahanje, ali zato uživa u maženju. Pratnja roditelja je obavezna. Mrkva i male jabuke garancija su za bezbrižno jahanje. – rekao je timaritelj Damir Hodalić.
Osim jahanja novo u ponudi je i vožnja kvadovima. Svi koji žele posjetiti veselu životinjsku ekipu iz sahare mogu to učiniti svakim danom od 12 do 18 sati, a vikendom, blagdanima i školskim praznicima od 10 do 18 sati. Ulaznice se prodaju u utvrdi Stari grad, a uz kupljenu ulaznicu ostvaruje se popust na cijene pića i dnevnog menija u Restoranu i pivnici Stari grad, a najviše do 20 posto koliko ostvaruju obitelji s dvoje djece.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio