Novosti

Humanitarno druženje za Dan žena

Članice Udruge žena Grada Đurđevca, na tradicionalnoj zabavi povodom Međunarodnog dana žena, ni ove godine nisu iznevjerile svoje naglašeno humanitarno djelovanje. Ovogodišnji Međunarodni dan žena iskoristile su za humanitarno prikupljanje novčanih sredstava za teško bolesnog, četverogodišnjeg Davida Fučka iz Đurđevca.

– Tradicija je to za koju se svake godine posebno pripremamo, jer želimo na tom zabavnom okupljanju sa svojim prijateljima, gostima i sugrađanima, u dobroj atmosferi, uz glazbu i u prelijepom prostoru restorana hotela Picok, pokazati mali dio naše kreativnosti. Poznato je da svake godine svoje kreativne unikatne uratke koje izrađujemo na našim brojnim kreativnim radionicama poklanjamo, uz čestitku za Dan žena, svim prisutnim  ženama te druženje iskoristimo i za humanitarno djelovanje. U današnje vrijeme takvog zabavnog, ali sadržajnog druženja, više nam je nego potrebno, naglasila je Mirjana Mišulin, predsjednica Udruge žena Grada Đurđevca. Također se zahvalila svim ostalim udrugama koje su se odazvale  i podržale ovu akciju.

Grad se također uključio u humanitarnu akciju te je u tu svrhu otkupio sliku, ulje na platnu, slikara Đure Škurdije, a sliku je zamjenici gradonačelnika Kristini Benko Markovica uručila predsjednica Mirjana Mišulin. Zamjenica je pozdravila okupljene i ovom prilikom čestitala svim ženama Dan žena.

U prigodnom programu nastupile su dvije nove sekcije u Đurđevcu, Koke i Katice koje su svojim pjevanjem i plesanjem oduševile okupljene dok se Gradsko kazalište Đurđevac pobrinulo da dobro nasmije publiku. Nastupile su i gošće iz Udruge žena Vinica iz Koprivnice, a voditeljica programa je bila Anđela Lenhard Antolin.

DSCF9635-150x100

DSCF9624-150x100

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live