OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Irena Kovačić izabrana za predsjednicu županijske Obrtničke komore

U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici održana je konstituirajuća sjednica skupštine, na kojoj je odabrano novo vodstvo za mandatno razdoblje od 2018. do 2022. godine. Sjednici su prisustvovali župan Darko Koren i zamjenik župana Darko Sobota sa suradnicima, a za predsjednicu je izabrana Irena Kovačić. Potpredsjednik je Damir Golubić, a izabrani su i predstavnici Udruženja obrtnika Koprivnice, Križevaca i Đurđevca, članovi Upravnog te Nadzornog odbora.
Župan je uputio čestitke novom vodstvu, pohvalivši rad Komore, te je dodao kako Županija kontinuirano podržava obrtnike i Komoru, što se vidi kroz brojne programe i projekte. Jedan od najvećih zajedničkih projekata je Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije koji će se u svom 21. izdanju održati od 9. do 11. studenoga ove godine.
Okupljenima su se obratili i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić te saborski zastupnik Damir Felak, a na sjednici su dodijeljena i javna priznanja za doprinos razvoju obrtništva, komorskog sustava i suradnje s komorskim sustavom, dok je povelju, među ostalima, primila Osnovna škola prof. Franje Viktora Šignjara Virje.
Također, na sjednici je predložen kandidat županijske Obrtničke komore za predsjednika Hrvatske obrtničke komore, a bit će to sadašnji predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio