OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Ivan Đopar s pjesmom „Vjeruj u ljubav“ osvojio stručni žiri na drugoj festivalskoj večeri „Festivala 50+“

U koprivničkom Domu za starije i nemoćne održana je i druga festivalska večer Festivala „50+“ kojoj su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar sa suradnicima.
Svojim glazbenim izvedbama predstavili su se korisnici domova za starije iz cijele Hrvatske, a ovaj se Festival održava već 16. godinu zaredom u organizaciji Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica i Kluba za starije osobe „Mariška“, pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i Grada Koprivnice.
Stručni žiri je svojom izvedbom pjesme „Vjeruj u ljubav“ osvojio Ivan Đopar, drugo je mjesto osvojio Blaž Lujić, dok se na trećem mjestu našao Željko Hlišć. Prema ocjeni publike najbolji su bili Zvonko Šilić i Božena Hundrić, drugo mjesto pripalo je Mirku Jurkoviću, dok je treći bio Drago Pocrnja.
Posebna pohvala stručnog žirija za najbolju prirodnu impostaciju glasa pripala je Barbari Petras, posebna pohvala žirija publike za dugogodišnje njegovanje tradicijskog glazbenog izričaja otišla je u ruke Katarine Hudiček, a posebnu pohvalu žirija publike za najemotivniju izvedbu pripala je Ljubici Mesarić.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio