Novosti

Ivan Juričić novi predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca

Novi predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca je Ivan Juričić, aktualni predsjednik Karate kluba Đurđevac.
Na izbornoj sjednici ZSU osim predsjednika izabrani su članovi upravnog i nadzornog odbora. Za članove Upravnog odbora imenovani su Ivan Juričić, Darko Lacković, Rajko Gašparić, Ivica Vrabec, Ivica Radman, Đuro Fusić i Đuro Tomrlin, a za članove Nadzornog odbora imenovani su Dajana Milodanović, Ignac Maletić i Saša Deak.
Na sjednici su sva izviješća kao i plan rada Zajednice za 2018. godinu jednoglasno usvojeni.
Na imenovanju novom predsjedniku je prvi čestitao gradonačelnik Hrvoje Janči koji mu je poželio puno uspjeha u radu te je pohvalio i iznimno uspješni, dosadašnji rad zajednice i rad i trud naših sportaša kojih svaku godinu ima sve više, te koji ostvaruju vrhunske rezultate u Hrvatskoj i inozemstvu.
Jura Tomrlin, bivši predsjednik ZSU pozdravio je sve okupljene te se ukratko osvrnuo na sve ostvarene uspješne rezultate i projekte zajednice i za kraj se svima zahvalio na dobroj suradnji i potpori tokom godine, a novom predsjedniku poželio je puno sreće i još više uspjeha u radu.
Zahvaljujući članovima Skupštine na ukazanom povjerenju novi je predsjednik istaknuo zadovoljstvo što su ga izabrali ljudi koji većinom vode svoje sportske klubove i koji jako dobro znaju koliko je izazovno danas voditi neki sportski kolektiv. Kao glavne zadatke i ciljeve istaknuo je da sportašima treba omogućiti bavljenje sportom u što boljim uvjetima, a Grad na tome intenzivno radi, primjer je naš ŠRC.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live