Novosti

IVAN JURIČIĆ PRVAK BALKANA U KATEGORIJI 2007 godište -40kg na 22. Balkanskom prvenstvu u karateu za djecu – Turska, Istanbul 19.05-21.05.2017

Članovi karate kluba Đurđevac, Ivan Juričić i Niko Marović sudjelovali su kao članovi Hrvatske dječje karate reprezentacije ovaj vikend na Balkanskom prvenstvu u karateu za djecu koje se održalo u Turskoj u gradu Istanbulu, a na kojem je nastupilo 711 najboljih natjecatelja iz 11 država.

Ivan je nastupio u subotu i u 4 borbe redom je pobijedio natjecatelja iz Turske 1:0, Bosne i Hercegovine 1:0, Srbije 2:1 i u finalnom meču je pobijedio 3:0 još jednog natjecatelja iz BIH te se time okitio titulom prvaka Balkana.

U nedjelju je nastupio drugi član Niko Marović koji je nažalost u repasažnom meču izgubio od natjecatelja iz Srbije 1:0 te time zazuzeo visoko 7. mjesto.

Hrvatska dječja karate reprezentacija je u ukupnom poretku zauzela 6. mjesto sa 3 zlatne, 1 srebrnom i 2 brončane što je super rezultat. Čestitke članovima KK Đurđevac uputio je i Predsjednik Hrvatskog karate saveza i glavni tajnik Europske karate federacije gosp. Stjepan Čelan. Uprava kluba ponosna je na ovaj rezultat Ivana i Nike kao i na glavnog trenera Luku Cestara i kondicionog trenera Ivana Đurocija, koji su ih pripremali za ovo veliko natjecanje!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio