Novosti

Izabrana Miss Koprivničko-križevačke županije

U Križevcima je održan drugi po redu Izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije. U konkurenciji od 11 djevojaka, titulu najljepše odnijela je Ivana Šignjar iz Šemovaca, za prvu pratilju izabrana je Daria Čolig iz Koprivnice, dok je druga pratilja Ivona Petonjić iz Novigrada Podravskog.
Okupljenima je prikazan promotivni film županijske Turističke zajednice, a u programu su se uz izlaske djevojaka, predstavili Križevačka djevojačka straža, Križevačke mažoretkinje, Sportski plesni klub Ritam Koprivnica i Križevački udaraljkaši.
Osim ljepote, žiri je ocjenjivao karakter i stav te razmišljanja o važnim temama djevojaka, a u ocjenjivačkom žiriju, uz predstavnike organizatora i sponzora, nalazio se i župan Darko Koren koji je naglasio važnost Izbora za promociju Županije te pobjednici poželio mnogo uspjeha na Izboru za Miss Hrvatske, koji će se održati u rujnu.
Izbor je održan pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, dok je organizator bio vlasnik licence za Koprivničko – križevačku županiju Mladen Marendić.
 
 
(foto; klikaj.hr)

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live