AktualnoDogađajiEventiKulturaLife StyleNovostiVijestiVijesti iz Đurđevca

Izložba najboljih fotografija iz čitavoga svijeta od danas u Muzeju Grada Đurđevca

Danas će u 19 sati u Muzeju grada Đurđevca biti otvorena velika izložba nagrađivanih fotografija osamdesetak autora iz čitavog svijeta. Poziv je to svim ljubiteljima fotografije i likovnih umjetnosti da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i na jednom mjestu uživaju u privlačnoj ljepoti fotografije kao vizualnog medija.
Izložba je to povodom 10. obljetnice renomiranog međunarodnog salona fotografije Pannonia Reflections, kojeg uspješno organiziraju fotografi iz slovenskog grada Lendave. Riječ je o jednoj od najboljih i najcjenjenijih međunarodnih izložbi pod pokroviteljstvom FIAP-a, a od članova Foto-kino kluba Picok na njoj su sudjelovali Mato Zeman i Željko Car. Spomenimo da su posljednjih godina među najnagrađivanijim autorima na ovoj izložbi članovi Foto kluba Zagreb.
Riječ je o retrospektivnoj izložbi koja će na jednom mjestu predstaviti najbolje fotografije koje su nagrađivane na spomenutom salonu fotografije, koji je poznat po vrednovanju kvalitete, originalnosti i kreativnosti fotografa. Bit će izloženo ukupno 88 fotografija u galerijskom prostoru đurđevačkog Starog grada.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live