Novosti

Juniorke Hrvatske izborile nastup na Svjetskom prvenstvu u rukometu

Ženska juniorska rukometna reprezentacija izborila je nastup na Svjetskom rukometnom prvenstvu koje će se održati u Rusiji. Naše djevojke su bile uspješne u sve tri utakmice koje su se održale u Đurđevcu. U utakmici koja se održala 19. ožujka juniorke Hrvatske su nadmašile slabašne Švicarke rezultatom 33:18. U drugoj utakmici dana suočile su se reprezentacije Norveške i Grčke gdje su Norvežanke lakoćom pobijedile rezultatom 33:11.

Posljednjeg dana turnira odigrane su dvije utakmice. U prvoj utakmici dana, Norveška je pobijedila Švicarsku rezultatom 36:18 i tako osigurala drugo mjesto i nastup na Svjetskom prvenstvu. U drugoj utakmici reprezentacija Hrvatske je savladala protivnice iz Grčke rezultatom 22:16.

Naše su djevojke osvojile prvo mjesto u skupini pokazavši veliku borbenost, želju i zalaganje, te im Grad Đurđevac ovom prilikom želi poželjeti sreću i uspjeh  na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Grad Đurđevac je ponosan što je mogao biti domaćin i suorganizator ovako značajnog događaja što se ogledalo i u velikom broju gledatelja sva tri dana turnira.

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio