Novosti

Karate klub Đurđevac uz brojne medalje, drugi u ukupnom plasmanu u Nedelišću

U Nedelišću je održan 6. po redu GRAND PRIX MEĐIMURJE na kojem je nastupilo 509 natjecatelja iz 59 klubova i 3 države, među kojima i 14 natjecatelja Karate kluba Đurđevac koji su ukupno odradili 21 kategoriju i ponovili odlične rezultate osvojivši 2. mjesto u ukupnom plasmanu klubova sa osvojenih 6 zlatnih medalja, 2 srebrne i 3 brončane medalje.
Na ovom natjecanju najbolji su bili Ema i Ivan Juričić koji su osvojili svaki po dvije zlatne medalje u dvije kategorije. Osim njih zlatne medalje osvojili su Lorena Čorba i Niko Marović.
Srebrne medalje osvojili su Teo Bušić i Patrik Zlatec dok su brončani bili Ema Čorba, Mateja Prevedan i Sonja Turčić
Osim njih nastupili su još Una Dujmović, Lea Hrženjak, Gordan Pecikozić , Valerio Prevedan i Matija Špoljar koji je zauzeo 5. mjesto.
Na ovom natjecanju naše borce vodila je trenerica Anita Dergez, a trener Luka Cestar koji je ujedno i odradio pripreme za natjecanje zajedno sa Ivanom Đurocijem ovaj put je bio u ulozi suca.

Sljedeće natjecanje održat će se u Đurđevcu u nedjelju 05.02.2017. u velikoj dvorani Osnovne škole Grgura Karlovčana s početkom u 10h. Radi se o Prvenstvu Sjevernozapadne Hrvatske kojem je Karate klub Đurđevac tehnički organizator.
 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live