NovostiSportske vijestiVijesti iz Podravine

Kozarevac; održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu održano je na stazi Karasov brijeg u Kozarevcu. I ove godine na odlično pripremljenoj stazi svoje su vozačke vještine odmjerili najbolji vozači iz Hrvatske koji su se natjecali u klasama juniora, seniora, veterana i B lige.
Oktanskom spektaklu, koji je održan u organizaciji Turističke zajednice područja Dravski Peski, Moto klub Karas team-a i Općine Kloštar Podravski te podršku Koprivničko-križevačke županije i Turističke zajednice KKŽ, nazočio je i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je u prigodnom govoru organizatorima i sudionicima čestitao na sportskom događaju koji svake godine okuplja velik broj natjecatelja, ali i zaljubljenika u motociklizam.
Dodajmo kako motocross u Kozarevcu svake godine okupi velik broj posjetitelja koji dolaze pogledati najbolje vozače iz Hrvatske, Slovenije i ostalih europskih zemalja na stazi „Karasov brijeg“, koja je višestruko nagrađivana za najbolju pripremu i organizaciju utrke u Hrvatskoj, a 2011. godine je bila i domaćin Europskog prvenstva u motocrossu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio