Life StyleNovostiVijesti iz Podravine

Krila anđela: 26. Susret osoba s invaliditetom sa sportskim natjecanjima i 14. Likovna kolonija „Ješkovo 2022.“

U Art centru Ješkovo na obali jezera u blizini Općine Gola, krajem prošlog tjedna održan je 26. Susret osoba s invaliditetom sa sportskim natjecanjima i 14. Likovna kolonija „Ješkovo 2022.“.

Druženje je organizirala Udruga invalida KKŽ za članove udruge te predstavnike prijateljskih udruga.

Prisutne je uvodno pozdravio predsjednik Udruge invalida, Miroslav Mačković, a

26. Susret osoba s invaliditetom sa sportskim natjecanjima i 14. Likovna kolonija aktivnost su projekta „DRUŽIM SE I INFORMIRAM, KREATIVU KONZUMIRAM 2022.“ kojeg sufinanciraju Grad Koprivnica, Koprivničko-križevačka županija, Općine Gola, Đelekovec i Peteranec te Koprivničke vode.

Prisutnima se potom obratila i načelnica Općine Đelekovec Lara Samošćanec istaknuvši ponos što Općina pomaže ovakve projekte i manifestacije;

Kao i prethodnih godina, Likovnu koloniju svojim su umjetničkim djelima obogatili poznati slikari s ovog područja a predsjednik Likovne udruge Motacilla alba i domaćin Dragutin Ciglar, istaknuo je značaj ovih manifestacija;

Sportska natjecanja za osobe s invaliditetom organizirana su u kategorijama: viseća kuglana (muškarci i žene), nabaci kolut i pikado.

Direktor Turističke zajednice područja „Središnja Podravina“ Nikola Cik je najuspješnijim natjecateljima uručio medalje i prigodne poklone nakon čega je druženje nastavljeno uz glazbu i ples dugogodišnjih prijatelja.

Video s manifestacije pogledajte i na našem YT kanalu, a emisiju poslušajte u našem programu, danas u 17:30 sati.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio