NovostiVijesti iz Podravine

Kriminalitet: Neovlašteno posjedovali drogu marihuanu, amfetamin, kokain i ecstasy

Policijski službenici PP Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 28-godišnjakinjom s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i nad 33-godišnjakom sa šireg đurđevačkog područja zbog sumnje u počinjenje prekršaja neovlaštenog posjedovanja droge.

Sumnja se da je osumnjičeni 28-godišnjak tijekom ove godine prodavao drogu amfetamin i marihuanu 33-godišnjaku te neovlašteno posjedovao drogu radi daljnje prodaje. Pretragom stana i vozila pronađeno je i oduzeto 208,46 grama droge marihuane, 4,8 grama amfetamina, 0,5 grama kokaina i 0,9 grama droge ecstasy. 

T
akođer, kod osumnjičenog 33-godišnjaka pronađeno je i oduzeto 39,2 grama materije nalik na drogu amfetamin, 1,3 grama droge marihuane i 1,4 grama droge ecstasy.   

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv osumnjičenog 28-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, dok je protiv 33-godišnjaka podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.  

PU KKŽ

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content