Novosti

Kuglači Graničara završili pripreme za novu sezonu

Kuglači Graničara iz Đurđevca odrađuju zadnje treninge prije početka nove sezone 2. HKL-Sjever, koja počinje u subotu, 3. listopada 2020. gdje Picoki u prvom kolu gostuju u Bjelovaru protiv novajlije u ligi ekipe Željezničara.
„Pripreme smo završili i s nestrpljenjem očekujem novu natjecateljsku sezonu. Ambicije su nam velike i nadamo se plasmanu u gornjem dijelu tablice kao i prošle sezone kada smo osvojili treće mjesto. CIjela ekipa je na okupu od prošle sezone i vlada jako dobro raspoloženje te jedva čekamo da bacimo prve kugle. Bit će malo neobično igrati bez publike ali ćemo se brzo priviknuti“ – rekao je glasnogovornik kluba Zdravko Lovašen.
Zbog epidemije koronavirusom odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog kuglačkog saveza utakmice će se igrati bez prisutnosti gledatelja. Na utakmici smiju biti samo prijavljeni igrači za utakmicu, suci, redar i eventualno predstavnik Hrvatskog kuglačkog saveza. Također, obaveza je mjerenje temperature prije ulaska na kuglanu, dezinfekcija ruku i obuće, a kugle se moraju dezinficirati nakon dva seta, odnosno nakon odigranih 60 hitaca.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live