NovostiSportske vijestiVijesti iz Podravine

Kuglački klub Graničar održao redovnu skupštinu

Kuglački klub Graničar održao je u subotu, 7. svibnja 2022. redovnu skupštinu kluba na kojoj su nazočili članovi Upravnog i Nadzornog odbora, igrači te članovi i simpatizeri kluba, a nazočio je i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić

Predsjednik kluba Mirko Banjac podnio je izvješće o radu kluba za proteklu natjecateljsku sezonu te je izložio prijedlog Programa rada kluba za slijedeću godinu. Na skupštini je prihvaćeno financijsko izvješće za prošlu godinu koje je prezentirao tajnik i blagajnik kluba Ivan Kuštrak, a prihvaćeno je i izvješće predsjednika Nadzornog odbora kluba Dražena Vugrineca.

Na Skupštini je bilo govora i o organiziranju 75. godišnjice koju će klub obilježiti iduće godine kao i kuglani kojoj se kuglači nadaju već duži niz godina. Naime, KK Graničar je jedina ekipa u Gradu Đurđevcu koja nema sportski objekat u kojem bi održavala natjecanja i već petnaest godina treniraju i igraju utakmice na kuglani u Koprivnici. Kuglana je preduvjet za razvoj kuglačkog sporta, ostvarivanje boljih sportskih rezultata kluba kao i za osnivanje škole kuglanja u koju bi bila uključena djeca već od osam godina starosti.

Podijeljene su i nagrade najboljim kuglačima kluba za prošlu sezonu. Prema Pravilniku kluba najbolji je bio Zdravko Vokšan, drugi je bio Antun Bionda, a treći Vinko Šostarec.

Podsjetimo, Graničar je osvojio peto mjesto u ligi te je pobjednik županijskog kupa i time potvrdio status da je najbolji muški kuglački sastav Koprivničko-križevačke županije. Na županijskom pojedinačnom natjecanju Zdravko Vokšan osvojio je drugo mjesto dok su kuglački par Zdravko Lovašen i Vinko Šostarec osvojili prvo mjesto na županijskom parovnom natjecanju. Posebno treba istaknuti odlični rezultat Zdravka Vokšana koji treći je igrač 2. HKL-Sjever.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content