Novosti

Kukuriček: Djeca uživala u radionicama na trgu

Sunčano vrijeme i radionice u sklopu programa Kukururičeka 2016. privukli su mnoge mališane i roditelje na Trg sv. Jurja.  Na trgu je održana već tradicionalna dječja utrka u dvije kategorije na guralicama i biciklima pod nazivom CIN- CIN.  Konkurencija je na svakoj utrci bila jaka, a na kraju je pobijedila Brigita Maznik u kategoriji guralica i Valentina Kucel na biciklu. Zamjenica gradonačelnika Kristina Benko Markovica pobjednicama je uručila prigodne poklone, a organizator utrke je bila Udruga Kukurijek i Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca.
Na pozornici na trgu održana je i slikarska radionica Crtani Kukuriček pod vodstvom Zorana Vidakovića, a na radionici su djeca crtala motive iz Legende o Picokima. Održana je i dječja radionica i izrada dječjih igara pod nazivom Igrajmo se svi, a koju su organizirale Udruga Kukurijek i Udruga A je to.
Ispred Doma kulture održana je i radionica izrade frizure za djecu pod nazivom Tip top šminka i frizura, a organizirala ju je Udruga Kukurijek i Strukovna škola Đurđevac. Tako su mnoge djevojčice imale novu frizuru ili šminku za večerašnji Kukuriček.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live