Novosti

Manifestacija Dani voća od 30. rujna do 1. listopada u Đurđevcu

Utvrđivanje programa i datuma održavanja manifestacije Dani voća Koprivničko-križevačke županije bila je glavna tema 1. sjednice Organizacijskog odbora održane u prostorijama Županijske uprave.
Ove godine, manifestacija koja je posvećena promociji proizvodnje voća i voćnih prerađevina te promicanju vrijednosti razvoja domaće proizvodnje održat će se od 30. rujna do 1. listopada 2016. godine na Trgu Svetog Jurja u Đurđevcu.
Prvi dan manifestacije održat će se stručna predavanja koja će biti vezana uz stočarstvo, a članovi Organizacijskog odbora predložili su da se do 10. rujna dostave teme stručnih predavanja s obzirom da će se krenuti sa tiskanjem pozivnica.
Na sjednici je dogovoreno kako će se svečano otvorenje manifestacije održati u subotu, 1. listopada s početkom u 10,00 sati nakon čega će se održati i prigodan kulturno-umjetnički program te proglašenje najuređenijeg izlagačkog prostora.
Pored toga, članovi Organizacijskog odbora dogovorili su obveze organizatora kao i izgled pozivnica te sadržaj kataloga koji će se izdati povodom održavanja manifestacije Dani voća.
Služba ureda župana

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio