Novosti

Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagradilo osam najboljih odgojno-obrazovnih djelatnika s područja Koprivničko-križevačke županije

Kako smo već ranije izvijestili, Ministarstvo znanosti i obrazovanja na Svjetski dan učitelja nagradilo je najbolje odgojno- obrazovne djelatnike. Povjerenstvo za nagrađivanje odabralo je 504 najuspješnijih u školskoj godini 2019./2020. godini, a među njima je i osmero prosvjetnih djelatnika s područja Koprivničko-križevačke županije, među njima Nikola Mihočka iz OŠ Đurđevac, Vlado Halusek iz OŠ Kloštar Podravski, Marija Halaček iz OŠ Molve I Katarina Franjo iz OŠ prof. Franje Viktora Šignjara, Virje.
Najbolje u Hrvatskoj, koji će biti nagrađeni novčanim iznosom od 10.000 kuna, odabralo je Povjerenstvo sastavljeno od učitelja, nastavnika, stručnih suradnika, odgajatelja i ravnatelja na Javnom pozivu za nagrađivanje koji je bio otvoren u svibnju ove godine.
Dobitnicima nagrada koje su poticaj za daljnji rad i nastavak promicanja kulture znanja, čestitke je uputila i Županijska uprava na čelu sa županom Darkom Korenom.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live