Novosti

Moja županija bez korupcije u emisiji Neki novi klinci

Drugu godinu zaredom Antikorupcijsko povjerenstvo KKŽ je povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv korupcije raspisalo natječaj Moja županija bez korupcije za učenike osnovnih i srednjih škola s područja naše županije. U emisiji Neki novi klinci u programu Podravskog radija više o cilju i temeljnoj ideji samog natječaja rekla je predsjednica Antikorupcijskog povjerenstva KKŽ, Jadranka Lakuš;
 
Na natječaj se ove godine uključilo 15 škola s područja KKŽ sa 60-ak radova u nekoliko kategorija;
 
 
 
S područja đurđevačke Podravine nagradu za najkreativniji rad- video uradak pod nazivom “Korupcija” dobio je učenik 7.-og razreda OŠ prof. Blaž Mađer, Novigrad Podravski sa svojom mentoricom, učiteljicom Božicom Ruk, koji su bili i gosti emisije, a u kojoj nam je i učenica Maja Huđek iz OŠ Molve zajedno sa svojom mentoricom učiteljicom Marijom Halaček pročitala literarni rad naziva “Zbudite se” s kojim je ove godine osvojila 2. mjesto u kategoriji literarnih radova.
U kategoriji likovnih radova, 2.mjesto osvojile su i učenice 4.-og razreda OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac sa radom “Onečišćenje prirode”, čiji su mentori učitelji Igor Radmilović i Marina Želaznjak.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live