Novosti

Muzej Grada Đurđevca i u jesen nastavlja bilježiti veliku posjećenost: brojne grupe već najavile dolazak na izložbu djela Marca Chagalla

Iako je vrlo posjećena izložba Hommage à Picasso završila i ljeto je iza nas, Muzej Grada Đurđevca i dalje svakodnevno posjećuju organizirane grupe posjetitelja ljubitelja umjetnosti i povijesti. Tako su muzej, od završetka Picassove izložbe posljednjeg dana rujna, posjetile brojne vrtićke grupe iz kontinentalne Hrvatske, kao i učenici osnovnih i srednjih škola iz bliže i dalje okolice.
Također, muzej su posjetili i djelatnici Srednje gospodarske škole iz Križevaca, Agronomskog fakulteta iz Zagreba, članovi Sindikata trgovine Hrvatske, stanovnici Doma za starije osobe iz zagrebačke Trešnjevke i brojni drugi. Oduševljeni pričom o povijesti našega kraja, Legendom o Picokima te sadržajima koje naša utvrda, ali i grad nude, izrazili su zahvalu na promociji hrvatske povijesti i kulturne baštine te su poželjeli puno sreće u daljnjem radu.
Unatoč hladnijim i kišovitijim danima, muzej i dalje nastavlja s brojnim grupama posjetitelja u najavi, a posebice s nadolazećom izložbom djela Marca Chagalla, pod nazivom Stvaranje i Biblija koja u skladu s temom obuhvaća i božićno razdoblje.
Za tu su se izložbu već mjesec dana unaprijed najavile grupe posjetitelja.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio