Life StyleNovostiVijesti iz Podravine

Na jezeru Šoderica otvoren novi ugostiteljski objekt

Na jezeru Šoderica danas je u suradnji Obrtničke komore KKŽ i Turističke zajednice KKŽ otvoren novi ugostiteljski objekt brze prehrane. Ovu poduzetničku priču, koja će obogatiti ponudu, podržala je i Županija ispred koje su na otvorenju prisustvovali župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Novi ugostiteljski objekt smješten je nedaleko kampa, radit će svaki dan, a posjetiteljima će nuditi palačinke, vafle i piće te proizvode s vlastitog OPG-a

Načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić dodao je kako je proširenje ugostiteljski ponude prilika da Šoderica dobije još više posjetitelja. „ U doba korone se rijetko tko odlučuje na nove inicijative, no ovo je sigurno dobar potez. Želim vam uspjeh u radu, tu smo za svaku pomoć“, kazao je načelnik Sabolić.

Prisutnima se obratio i župan Darko Koren koji je uz čestitke istaknuo da i ovakvi „mali događaji“ imaju velik značaj, posebice za one koji su u poduzetništvu. „Svaki poduzetnički korak je jako vrijedan, bez obzira na red veličine. Uvjeren sam kako će ovaj ugostiteljski objekt i ponuda sigurno dobro proći kod posjetitelja Šodericie. Županija i TZ KKŽ nastoji zajedno s načelnikom Legrada oživjeti prostor Šoderice koja je u prošlosti predstavljala posebnost, želimo to vrijeme ponovno vratiti i svaki ovakav sadržaj tome doprinosi. Čestitamo na odlučnosti i ustrajnosti, siguran sam da će se sve to skupa vratiti. Čestitam i želim vam uspjeh u radu te da se ispune sva vaša očekivanja“, poručio je na kraju župan.

Nakon prigodnih riječi, uzvanici su degustirali proizvode koji će biti u svakodnevnoj  ponudi. Današnjem otvorenju objekta prisustvovali su i ravnateljica PORA Regionalne razvojne agencije KKŽ Melita Birčić, pomoćnica direktora TZ KKŽ Kristina Sočev, voditelj HZZ-a Ispostava Koprivnica Velimir Strbad, tajnik Obrtničke komore KKŽ Božo Barać te predstavnici TZ područja Središnja Podravina i TZ grada Koprivnice.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content