Novosti

Na području Koprivničko-križevačke županije pet osoba ozdravilo od bolesti COVID-19, potvrđen jedan novi slučaj zaraze na đurđevačkom području

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako nakon pristiglih nalaza na području županije potvrđen jedan novi slučaja zaraze virusom SARS -CoV-2, a riječ je o osobi mlađe životne dobi s đurđevačkog područja.
Pet osoba je proglašeno zdravima, na bolničkom liječenju je jedna osoba, a u ovom trenutku  na području županije je sedam aktivnih slučajeva.
Od početka pojave virusa na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je ukupno 202 slučajeva bolesti COVID-19, a u samoizolaciji se trenutno nalazi 54 osoba.
Stožer poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju te nose zaštitne maske sukladno Odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice i Odluci o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Koprivničko-križevačke županije kako bi se smanjilo širenje zaraze koronavirusa te time zaštitilo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live