NovostiVijesti iz Podravine

Na području županije potvrđeno 235 novih slučaja bolesti COVID-19

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je na području županije zabilježeno 235 novih slučaja bolesti COVID-19, a trenutno je aktivno 1735 slučaja.
Ozdravilo je 100 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 36 pacijenta, od kojih je pet na respiratoru. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba (1934. godište) s pozitivitetom na koronavirus koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge pridružene bolesti te nije bila cijepljena protiv koronavirusa.
Tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 369 uzoraka – PCR i brzim antigenskim testiranjem, sa sumnjom na koronavirus. Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 potvrđena je kod ukupno 21.649 osoba.
Podsjećamo na akcije cijepljenja protiv bolesti COVID-19, a danas je na rasporedu punkt u Križevcima, od 14,00 do 18,00 sati, u dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca.
Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih preporuka kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content