NovostiVijesti iz Podravine

Na području županije potvrđeno 238 novih slučaja bolesti COVID-19

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je na području županije zabilježeno 238 novih slučaja bolesti COVID-19, a trenutno je aktivan 1541 slučaj.
Ozdravilo je 229 osoba, na bolničkom se liječenju nalazi 40 pacijenata, od kojih je šest na respiratoru.
Tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 299 uzoraka – PCR i brzim antigenskim testiranjem, sa sumnjom na koronavirus. Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 potvrđena je kod ukupno 20.711 osoba.
Podsjećamo da se tijekom siječnja nastavljaju akcije cijepljenja protiv bolesti COVID-19 te su organizirani termini na punktovima u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu. U Križevcima je jučer provedena akcija cijepljenja protiv bolesti COVID-19 kojoj se odazvalo ukupno 420 osoba, koje su primile prvu, drugu i treću dozu cjepiva.
Podsjećamo na promjenu lokacije za testiranje u Križevcima, gdje će se ono od ponedjeljka 24. siječnja provoditi na parkiralištu kod dvorane OŠ Ljudevita Modeca (Potočka ulica) od 7,30 sati. Otvaranjem ovog punkta s radom prestaje testiranje na parkingu kod Doma zdravlja u Križevcima.
Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih preporuka kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content