Novosti

Na sjednici Povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda prihvaćena izvješća općina i gradova o raspodjeli sredstava žurne pomoći

Povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda Koprivničko-križevačke županije održalo je svoju 11. sjednicu na kojoj se raspravljalo o Izvješću o raspodjeli sredstava žurne pomoći za ublažavanje šteta od posljedica elementarnih nepogoda nastalih u 2017. godini na području Županije.
Sjednicu je vodio predsjednik Povjerenstva Nikola Gregur, a prisutnima se na početku obratio zamjenik župana Darko Sobota, osvrnuvši se na spomenuto Izvješće kojim je za štete na području Županije uzrokovane elementarnim nepogodama Odlukom Vlade RH od 28. prosinca 2017. godine dodijeljeno nešto više od 4,7 milijuna kuna.
Ukupni iznos sredstava raspoređene žurne pomoći za područje Županije iznosi 4.749.518,51 kuna, od čega iznos za Grad Đurđevac iznosi 301.630 kn.
Povjerenstvo je nakon provjere i razmatranja jednoglasno prihvatilo izvješća općina i gradova o raspodjeli sredstava žurne pomoći za ublažavanje šteta od posljedica elementarnih nepogoda.
 
Izvješće o utrošku sredstava dodjeljene pomoći za štete nastale uslijed elementarnih nepogoda u 2017. godini;
Izvješće-o-utrošku-sredstava-dodjeljene-pomoći-za-štete-nastale-uslijed-elementarnih-nepogoda-u-2017.-godini
 
 
foto;  kckzz.hr

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live