Novosti

Načelnik Općine Kalinovac u emisiji “Susjedne općine”

Općina Kalinovac intenzivno radi na programima vezanih za razvoj općine, prijavljivanjem na natječaje Fondova EU ali i na natječaje koji se financiraju iz sredstava Ministarstava RH. Više o projektima prijavljenima na spomenute natječaje u emisiji Susjedne općine, govorio je i načelnik Općina Kalinovac Branko Sobota;
 
 
 
 
 
Također, u Vinkovcima je potpisan i ugovor o sufinanciranju projekta po Programu podrške regionalnom razvoju kojim će se obnoviti ulaz u zgradu Općine u kojem udio općine iznosi 25% a kojeg će Ministarstvo sufinancirati s 116.000,00 kuna.
Općina Kalinovac obilježit će 20 godina Općine Kalinovac, trodnevnim programom koji započinje u petak 12. svibnja u 12 sati, otvaranjem poslovnih prostora tvrtke u Gospodarskoj zoni Kalinovac jug.
U subotu, 13. svibnja u 12 sati započinje 17. Susret starodobnih motornih vozila u organizaciji Oldtimer kluba iz Koprivnice u centru ispred škole.
Centralni dio obilježavanja 20 godina Općine Kalinovac održat će se u nedjelju 14. svibnja, u 15 sati Županijskom smotrom izvornog folklora u velikoj sali Društvenog doma, dok će se u parku u centru održati koncert tamburaških sastava.
Načelnik Sobota osvrnuo se na proteklih 20 godina općine i naglasio kako je općina vidljivo napredovala a naročito u proteklih 5 godina te kako se puno toga napravilo na području općine, krenuvši od infrastrukture, rekonstrukcije ulica, početka izgradnje sportske dvorane, dok je za budućnost općine kao najvažnije istaknuo sljedeće;
 
 
 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live