NovostiVijesti iz Podravine

Načelnik Općine Podravske Sesvete Mladen Sitek najavljuje seriju novih projekata Općine Podravske Sesvete

Načelnik Općine Podravske Sesvete Mladen Sitek i direktor tvrtke iz Đurđevca, Miroslav Hodić, potpisali su Ugovor o izradi projektne dokumentacije i troškovnika za dogradnju i uređenje postojećeg dijela prostorija NK „Drava“ Podravske Sesvete, Ugovor o izradi projektne dokumentacije i troškovnika za uređenje prostorija u potkrovlju zgrade Općine Podravske Sesvete i Ugovor o izradi troškovnika za adaptaciju tri stambene jedinice u sklopu zgrade Općine Podravske Sesvete. 

Prostor nogometnog kluba uredit će se za potrebe nogometnog kluba i njegovih gostiju, za potrebe starih narodnih sportova, te će se realizirati energetska obnova cijelog objekta. Uređenjem potkrovlja zgrade Općine opremit će se dodatne općinske prostorije za potrebe Jedinstvenog upravnog odjela, Općinskog vijeća i Općinskog načelnika, uključujući novi prostor vijećnice i arhivski prostor, uređenje knjižnice i čitaonice za potrebe svih mještana Općine i prostorije za potrebe rada udruga s područja Općine.

Načelnik Sitek time najavljuje seriju novih projekata Općine Podravske Sesvete o čemu će mještani biti upoznati u skoro vrijeme.

Nadalje, načelnik Mladen Sitek i predsjednik Lovačke udruge „Jelen„ Podravske Sesvete Marijan Vlašić potpisali su Ugovor o kapitalnoj donaciji kojim je Općina Podravske Sesvete donirala građu i pripadajući materijal za izgradnju nadstrešnice u sklopu Lovačkog doma LU Jelen Podravske Sesvete u ukupnoj vrijednosti 26.420,10 kn bez PDV-a odnosno 33. 025,13 kn sa PDV-om. Nadstrešnica je namijenjena druženju članova udruge i njihovih gostiju na otvorenom, a tim projektom nastavlja se uspješna politika općinskog načelnika u realizaciji projekata udruga koji su od interesa za Općinu Podravske Sesvete.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content