OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Nikola Vuković o izvannastavnim aktivnostima i stručnom timu u OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac

Završio je prvi tjedan u novoj školskoj godini. U OŠ Grgura Klarlovčana Đurđevac upisano je 682 učenika, te se očekuje dolazak još trojice. Školski pedagog Nikola Vuković u emisiji “5 do 12” u programu Podravskog radija istaknuo je kako su kvalitetnom pripremom rasporeda sati, organizacije nastave i maksimalnim korištenjem prostora škole, uspjeli organizirati nesmetani početak nastave, obzirom da na zgradi i u unutrašnjosti škole, još uvijek traju radovi. Učenici od ove godine nastavu polaze samo jednoj, prijepodnevnoj smjeni, nakon toga učenici polaze izbornu i dodatnu nastavu, te izvannastavne aktivnosti o kojima nam je više rekao Vuković.
Uz brojne izvannastavne aktivnosti koje nudi, OŠ Grgura Karlovčana može se pohvaliti i činjenicom da je prva u Županiji imala kompletan stručni tim, koji uz učitelje rade s učenicima i roditeljima. Stručni tim sačinjavaju pedagog, psiholog, logoped, knjižničar i defektolog.
Pojasnio je Vuković, te dodao kako OŠ Grgura Karlovčana od ove godine ima novu logopedinju, koja će s učenicima raditi u matičnoj školi.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio