NovostiSportske vijestiVijesti

NK Podravec iz Torčeca; ‘Nakon razočaravajuće sezone krećemo u stvaranje što boljih uvjeta za novu sezonu…’

Nakon završene sezone ekipa NK Podravec iz Torčeca zasukala je rukave i primila se ozbiljnog posla. Kako ističu iz kluba, nakon završene sezone koja je bila razočaravajuća, članovi uprave rade na uređenju nogometnog igrališta i stvaranju što boljih uvjeta za novu sezonu.

Nabavljene su dvije nove garniture dresova za utakmice, lopte i druga razna pomagala za treniranje.

Paralelno s tim, svjesni da više nemaju pravo na grešku dok je u pitanju sportski rezultat, odlučili su krenuti od nule i složiti jednu kvalitetnu momčad koja će biti spoj mladih, domaćih igrača i ciljanih dokazanih pojačanja koji će nositi NK Podravec u borbu za viši rang natjecanja.

Uz samu upravu i glavnog sponzora, prijatelja kluba Dejana Šomocija, angažirali su i suradnika za sportsku politiku, Ivana Mihalića koji se dokazao u projektu stvaranja susjednog rivala NK Tomislava iz Drnja, te je bio kreator jedne od najuspješnijih nogometnih momčadi u zadnjih nekoliko godina dok je u pitanju županijski nogomet. Sukladno tome, potpisali su suradnju s novim igračima, pa tako u klub stižu;

-Ante Ivančić, krilni napadač, koji je prošao školu nogometa Dinama i Sesveta, igrao u inozemstvu, susjednom Drnju i Koprivničkom Ivancu.

Za kreaciju i stvaranje prigoda, glavnu riječ će voditi Filip Hranjec, također igrač koji je prošao školu nogometa u Sesvetama, igrao za mlađe uzraste Osijeka i Lokomotive, a zadnje je nastupao u Slogi iz Koprivničkog Ivanca.

Bazu će činiti domaći, mladi dečki, zato je dogovorena suradnja s Juricom Zlatar, obrambenim igračem koji dolazi iz susjednog Tomislava iz Drnja i čije vrijeme tek dolazi, a isto vrijedi i za Matiju Sitara, mladog krilnog igrača koji se vraća na nogometne terene nakon kraće pauze. Uz to, postigli su i dogovor s nekoliko igrača koji su zadovoljili u prošloj sezoni i koji ostaju u klubu.

Klub će uskoro objaviti i ime mladog i ambicioznog trenera koji će biti dugoročno rješenje na klupi NK Podravca, a mogu se očekivati i veliki transferi po pitanju igračkog kadra, poručuju iz NK Podravec iz Torčeca.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live