AktualnoNovostiSportske vijestiVijestiVijesti iz ĐurđevcaVijesti iz Županije

Nogometaši đurđevačkog Graničara polako se pripremaju za novu sezonu

Ljetna pauza bliži se kraju, a svi nogometaši đurđevačkog Graničara polako spremaju torbe za prvi trening u novoj sezoni.
Seniorska momčad okupit će se 15. srpnja na prozivci i prvom treningu gdje će se vidjeti nova lica, čak i neka još javnosti neotkrivena. Što se tiče pripremnih susreta, seniori će igrati protiv mađarskog Nagyatáda, NK Moslavac Popovača, NK Libertas Novska, NK Moslavina Kutina i drugih momčadi.
Novoformirana momčad juniora koja će se natjecati u Prvoj HNL okupit će se još ranije, u subotu 13. srpnja pod vodstvom novog trenera Marija Vodanovića.
Oni su dogovorili također nekoliko pripremnih utakmica jer prvenstvo u najvišem razredu hrvatskog nogometa počinje 11. kolovoza. Formu će tako brusiti protiv mađarskog Kaposvára, Maksimira, NK Grafičar Vodovod, NK Karlovac i NK Dubrava Tim Kabel, ali bit će tu još utakmica.
Juniori koji će se natjecati i braniti naslov u Regiji Sjever kreću u pripreme sa seniorima. Njihov stožer dogovorio je utakmice protiv kadeta Slaven Belupa, kadeta Križevaca, kadeta Naftaš Ivanića, kadeta Bjelovara i seniora Novog Virja. Isto tako, još je nekoliko otvorenih termina za prijateljske utakmice, poručuju iz kluba.

izvor: NK Graničar Đurđevac (Facebook)

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live