AktualnoNovostiVijestiVijesti iz Đurđevca

Nova udruga na području grada: Trkački klub Đurđevac promicat će dobrobiti rekreativnog trčanja

U Domu kulture u Đurđevcu održana je osnivačka skupština udruge “Trkački klub Đurđevac”. Predstavljeni su ciljevi udruge, usvojen je statut te su izabrani predsjednik udruge Kristijan Grgac, tajnik Darko Zvonar i likvidator Danijel Martinčić.
Predstavljeni su osnovni ciljevi udruge, s naglaskom na organiziranju i vođenju sportskih natjecanja, sudjelovanju na sportskim natjecanjima, poticanju djece, mladih i ostalih dobnih skupina na aktivno bavljenje trčanjem, razvijanju i promicanju rekreativnog trčanja i trkačkog sporta, razvijanju sportsko-rekreacijskih aktivnosti i podizanju ekološke svijesti kod djece, mladeži i odraslih, promicanju trčanja kroz medije te poticanju razumijevanja i usvajanja etičkih vrijednosti kroz bavljenje sportom.
Kao već formirana natjecanja u organizaciji osnivača udruge istaknuta su Hrvatska Sahara trail, zimska liga trčanja i Borik liga trčanja. Za članstvo u udruzi interes je iskazalo 40 osoba, a svi zainteresirani zaljubljenici u trčanje mogu se pridružiti udruzi u bilo kojem trenutku. Ovim putem osnivači udruge žele zahvaliti na velikom interesu svih prijavljenih članova i volji da se pripomogne u osnivanju i radu udruge.

Izvor; Grad Đurđevac

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live