Life StyleNovostiVijesti iz Podravine

Novigrad Podravski; Krenule prijave za predstavu „Imovina“ Kerekesh teatra

Iz Općine Novigrad Podravski pozivaju sve zainteresirane da se prijave za predstavu „Imovina“ Kerekesh teatra koja će se u sklopu proslave Dana Općine i župnog blagdana Rastanak sv. apostola prikazivati u nedjelju 11.07.2021. g. u novouređenoj dvorani ZKF.

Prijaviti se možete od 22. do 30.06.2021.g. na općinski mail: info@novigrad-podravski.hr ili tijekom radnog vremena od 07,00 do 15,00 h na općinski telefon: 048/832-133.

U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, adresu prebivališta, broj mobitela ili telefona ili mail adresu te da li imate covid putovnicu (prijaviti se mogu i osobe koje nemaju covid putovnicu).
Traženi podaci su potrebni za izradu spiska publike i rasporeda koji će maksimalno uvažavati mjere zaštite i upute Stožera pri održavanju ovakvih događanja. Dobiveni podaci koristiti će se isključivo samo u navedenu svrhu.
Do 08.07.2021.g. na kućnu adresu (koju ste naveli u prijavi) biti će vam dostavljena ulaznica s naznakom vremena odigravanja predstave: 18,00 h ili 20,30 h.
Ulaznica, odnosno ulaz na predstavu je besplatan.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content