Novosti

Novoselčani na Staru godinu nogometom obilježili otvorenje igrališta u Bjelovarskoj ulici

Nakon što su dovršeni svi radovi na igralištu u Bjelovarskoj ulici na Novom selu u Đurđevcu, te su postavljeni novi golovi, mještani Novoga Sela okupili su se kako bi na Staru godinu odigrali mali turnir.
Složile su se tri ekipe većinom sastavljene od stanovnika Novoga Sela, a igri su se uz gradonačelnika Hrvoja Jančija pridružili i stanovnici ostalih kvartova.
Podršku igračima došli su dati i mnogi građani, a među njima i saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković.
Kvart Novo Selo je dobio adekvatno igralište gdje se mogu organizirati ovakva druženja i turniri – složni su stanovnici oko ovog projekta.
Novo betonsko rukometno igralište je površine oko 1200 m2, a prilagođeno je i malom nogometu te košarci. U cilju sigurnosti djece i rekreativaca postavljena je i ograda oko igrališta, a prethodno je postavljena i rasvjeta te je tako igralište i u večernjim satima na raspolaganju svim zainteresiranim građanima.
U tijeku je i nabava dječjih sprava i igrala kojia će najviše oduševiti najmlađe stanovnike Novoga Sela, a nabavit će se i zaštitne mreže iza golova.
Radovi na izgradnji i uređenju igrališta dio su projekta uređenja Bjelovarske ulice u kojoj će se izgraditi i urediti pješačka staza, zelene površine, nogostupi i kolni ulazi, te riješiti pitanje odvodnje i rasvjete, a sve u cilju kako bi se pješacima omogućilo sigurnije kretanje u prometu.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live