NovostiVijesti iz Podravine

Novosti iz PU KKŽ

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira-držanje životinja bez nadzora u Križevcima i svađa i vika u Koprivnici. Jednoj osobi je naplaćena novčana kazna, a protiv druge je podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Između 28. rujna i 25. listopada, u Kunovec Bregu nepoznati počinitelj je provalio u kuću iz koje je otuđio televizor, oštetivši vlasnika za više stotina kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.


Jučer, 25. listopada, oko 12.45 sati, u Križevcima u Potočkoj ulici 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford križevačke registarske oznake u smjeru mjesta Veliki Potočec. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika, sletio van kolnika te prednjim dijelom vozila udario u betonski stup javne rasvjete. Vozač je ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 25. listopada, oko 15.50 sati, u Koprivnici 39-godišnji vozač upravljao je skupom vozila-teretni automobil Scania i priključno vozilo Schmitz bjelovarske registarske oznake krećući se Križevačkom cestom iz smjera Reke u smjeru raskrižja s državnom cestom broj 2. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu VW Golf koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 37-godišnji vozač, krećući  se u smjeru Križevačke  ceste. Tom prilikom Golf je udario u bočnu stranu priključnog vozila. Protiv vozača skupa vozila bit će pokrenut prekršajni postupak.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content