Novosti

O Erasmus+ SIMPLE projektu Strukovne škole Đurđevac u emisiji Neki novi klinci

Strukovna škola Đurđevac dobila je svoj prvi Erasmus + projekt koji je prijavila pod nazivom SIMPLE odnosno Skills in IT and Mechatronics Practical Learning.
U ovotjednoj emisiji Neki novi klinci popratili smo predstavljanje projekta koje je održano u Strukovnoj školi Đurđevac.
Više o važnosti projekta za koji već sada postoji iznimno velik interes učenika škole, rekao je ravnatelj Strukovne škole Đurđevac Darko Špoljar;
 
 
Tehničke podatke o projektu predstavio je voditelj projekta Branko Pleadin, nastavnik stručnih predmeta iz elektrotehnike;
 
 
-rekao je voditelj Pleadin, te je dodao kako će se mobilnost nastavnika odvijati po principu ‘job shadowinga’ odnosno prisustvovat će radu ustanove i zajedno s njihovim djelatnicima usavršavati svoja dosadašnja znanja i vještine.
Stručna praksa učenika podrazumijeva odlazak 11 učenika 3. i 4. razreda zanimanja tehničara za računalstvo u Španjolsku i to na 2 tjedna gdje će se baviti programiranjem aplikacija u Android sustavu, a ukupno 12 učenika 2. razreda zanimanja CNC operatera i 3. i 4. razreda zanimanja tehničara za mehatroniku posjetit će Sloveniju.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio