Novosti

O građanskoj akciji „Zajedno za ljepše sutra“ u emisiji Krila anđela

Krajem kolovoza u prostorima Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva u Zagrebu predsjednica Udruge Mali princ Đurđevac Kristinka Štefan potpisala je ugovor o provođenju građanske akcije „Zajedno za ljepše sutra“, o kojoj je više rekla i u emisiji Krila anđela u programu Podravskog radija;
 
 
U sklopu akcije je u prostoru Udruge Mali princ Đurđevac održana i prva od predviđenih 10-ak radionica recikliranja na kojoj su sudjelovali učenici 4.b razreda OŠ Grgura Karlovčana i njihova učiteljica;
 
 
Ova građanska akcija samo je nastavak dosad uspješno provedenih akcija tijekom 2016. i 2017. godine, „Plastiku recikliraj, torbu biraj“ i „Ruke peri, zdravlje čuvaj“.
Kao i u prethodne dvije akcije, i u ovu se akciju planiraju uključiti djeca vrtičkog uzrasta, učenici osnovnoškolskog uzrasta te članice lokalnih Udruga i volonteri.
Izložba radova nastalih u sklopu ove akcije održat će se početkom prosinca, a dio radova će se iskoristiti i za ukrašavanje božićnih jelki, uz izradu promo letaka i plakata.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio