Novosti

O radionici Etno igara u emisiji Neki novi klinci

U organizaciji Gradske knjižnice Đurđevac održana je sedma radionica Ljeta u knjižnici  za osnovnoškolce koju je vodila učiteljica razredne nastave u OŠ Đurđevac, Željka Mihočka, a za brojne je mališane polaznike radionice organizirala Etno igre, koje smo i mi popratili u emisiji Neki novi klinci.
Uz bacanje potkove, nošenje vode, skakanje u vreći, nošenja jajeta u žlici i sličnih igara, mališani su nas vratili u neka stara vremena što je bio i cilj ove radionice o čemu je više rekla voditeljica radionice Željka Mihočka;

Polaznici su bili podijeljeni u 2 ekipe, a nakon natjecateljskog dijela te srčane i fer igre obiju ekipa, ekipa Đurđevčana osvojila je zlatnu a ekipa Picoka srebrnu medalju, i obećali su kako će se i iduće godine naći na istom mjestu s istim ciljem, njegovati tradiciju i baštinu svojih roditelja, djedova i baka.
Evo što su za Podravski radio rekli i polaznici etno igara;

Iduća radionica Ljeta u knjižnici, održat će se idućeg petka, 23. kolovoza od 10 sati, na temu “Orijentacijsko trčanje” a voditelji će biti Danijel Domišljanović i Ivan Đuroci.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content