OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

O Velikom ljetnom čitateljskom izazovu Narodne knjižnice Virje u emisiji Neki novi klinci

U Narodnoj knjižnici Virje ovog je ljeta proveden program pod naslovom Veliki ljetni čitateljski izazov u sklopu Ljetnih istjerivača dosade, koji su zamišljeni kao ciklus kreativnih radionica kojima se djeci i tijekom ljetnih praznika pruža mogućnost za učenje, druženje i razvijanje kreativnosti.
U izazovu je sudjelovalo 12 djece u dobi od 8 do 14 godina. Cilj je bio prvo uživati u čitanju, a tek onda pročitati što više knjiga tokom praznika. Više o izazovu u emisiji Neki novi klinci u programu Podravskog radija, rekla je ravnateljica Narodne knjižnice Virje Ivanka Ferenčić Martinčić;
 
 
-kako je naglasila ravnateljica Ferenčić Martinčić; najveće zadovoljstvo ostaje knjižničarima jer je samo polovica djece u izazovu čitala samostalno i samoinicijativno prije ovog izazova, a sada ih se može nazvati pravim knjigoljupcima.
Proglašene su i pobjednice ovog izazova, koje su s obzirom na dob i broj stranica bile najuspješnije te za svoj trud osvojile i vrijedne nagrade, pa su tako i Sara, Lucija i Lana u emisiji opisale svoje iskustvo ljetnog čitanja.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio