Novosti

OBAVIJEST GRAĐANIMA GRADA ĐURĐEVCA: donesena odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj. Odluka se neće primjenjivati na osobe, službe i djelatnosti koje su bitne za promet i opskrbu područja, odnosno dnevne migracije zaposlenih u važnim službama za pružanje zdravstvene i veterinarske zaštite, dostavu lijekova i sanitetskog materijala, održavanje komunalne djelatnosti, vodoopskrbe i odvodnje, opskrbe plinom i strujom, novinari.
Nadležne službe ili poslodavci izdavati će propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravišta. Odluku koja vrijedi idućih 30 dana, provodit će djelatnici policije na državnim i gradskim prometnicama.

Stožer civilne zaštite grada Đurđevca, a temeljem odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, na e-mail adresu grad@djurdjevac.hr prima upite građana vezane uz koronavirus i mjerama koje provodi Grad Đurđevac.
Sve informacije, upute, protokoli i smjernice te aktualnosti vezane za korona virus mogu se pronaći i na službenim mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo,  Ministarstva zdravstva, Ravnateljstva civilne zaštite te Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content