Novosti

Obavijest o mogućnosti ostvarivanja naknade za zaštitu i očuvanje bijele rode i njezina gnijezda

Koprivničko-križevačka županija se i ove godine preko svoje Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode uključila u provođenje projekta Zaštita i očuvanje bijele rode (Ciconia ciconia) u 2016. godini, koji se provodi u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
Ukoliko na krovu stambenog ili gospodarskog objekta kojem ste Vi vlasnik ili korisnik imate gnijezdo rode možete dobiti naknadu u iznosu od 700 kuna po gnijezdu. Naknada služi za očuvanje gnijezda bijele rode na građevinskim objektima u Koprivničko – križevačkoj županiji na kojima se to gnijezdo nalazi.
Sve vlasnike odnosno korisnike građevinskih objekata s područja Koprivničko – križevačke županije na kojima se nalaze gnijezda bijelih roda molimo da se najkasnije do 30. kolovoza 2016. godine (od 7,00 do 15,00 sati) jave na broj telefona 048/621-790 ili na e-mail [email protected] ili da potrebnu dokumentaciju za ostvarivanje naknade pošalju ili osobno dostave na adresu: Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko – križevačke županije, Florijanski trg 4/II, 48000 Koprivnica.
Detaljne informacije o projektu i popis potrebne dokumentacije za ostvarivanje naknade možete pogledati na internet stranici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko – križevačke županije.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live