Novosti

Zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Upravong odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek obišli su radove na Osnovnoj školi Molve

Zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek obišli su radove na rekonstrukciji Osnovne škole Molve, čija vrijednost, uz nadzor i ostale troškove, iznosi nešto više od milijuna kuna.
U tijeku je izdavanje uporabne dozvole, kao i opremanje školske knjižnice koje se provodi u suradnji s Općinom Molve, uz planove da se prostor nove knjižnice proširi i na vanjske korisnike, nakon dobivene suglasnosti Županije.
Cijeli projekt obuhvaća dogradnju knjižnice i zbornice te rekonstrukciju postojeće kotlovnice, uz nadogradnju kata gdje se nalazi spremište, s time da se dogradnja knjižnice i zbornice izvodi između postojeće školske zgrade i kotlovnice, dok se nadogradnja kata iznad kotlovnice odvija uz postojeći i dograđeni dio škole. Investicija je odobrena za sufinanciranje od Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u iznosu od 750 tisuća kuna, po Programu podrške regionalnom razvoju.
Zamjenik Ljubić izrazio je zadovoljstvo napretkom radova koji bi trebali završiti tijekom veljače, a rekonstruirana škola uvelike će pridonijeti podizanju obrazovnog standarda na području Koprivničko-križevačke županije.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live