Novosti

Obilježavanje Dana Općine Podravske Sesvete

Općina Podravske Sesvete obilježila je svoj Dan Općine pa je tim povodom održana svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su prisustvovali zamjenik župana Darko Sobota i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić.

Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Branko Rođak nakon čega se obratio i načelnik Općine Podravske Sesvete Ivan Derežić koji je pozdravio okupljene goste i uzvanike te se osvrnuo na proteklih godinu dana. Dodao je kako je Općina uspjela završiti izgradnju komunalne infrastrukture te kako će se do kraja godine održati pregled sustava i prepumpnih stanica.

Čestitke povodom Dana Općine uputili su saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Đurđevca Željko Lacković te zamjenik Sobota koji je pohvalio rad Općine i Općinskog vijeća.

U sklopu obilježavanja Dana Općine otvorena je i izložba povodom 80 godina folklora HFD „Sesvečice“ te je održana foklorna večer u Društvenom domu Podravske Sesvete tijekom koje su dodijeljene zahvalnice članovima, sponzorima i svima koji su na bilo koji način pomogli u radu HFD „Sesvečice“.

Pored toga, 18. rujna će se održati i revijalna nogometna utakmica „Sesvečkih gospođa“ kao i prvenstvena nogometna utakmica između nogometnih klubova Podravske Sesvete i „Podravina 02“ iz Ludbrega.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live