OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Obilježen Nacionalni tjedan dojenja

Na Zrinskom trgu u Koprivnici, raznim je aktivnostima obilježen Nacionalni tjedan dojenja u organizaciji Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije, a podršku ovoj važnoj akciji u ime Koprivničko-križevačke županije pružile su pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, pročelnica Službe za unutarnju reviziju Ljubica Belobrk Flamaceta te ostali suradnici.
Mlade mame i trudnice, ali i svi zainteresirani građani, mogli su se informirati o važnosti i dobrobiti dojenja, kao i doznati odgovore na pitanja i dvojbe vezane uz dojenje.
Andreja Novak, patronažna sestra, voditeljica grupe za podršku dojenja “Slonići” i međunarodno licencirana savjetnica za dojenje i Marija Križić, volonterka u grupi podrške dojenju “Slonići” održale su besplatnu radionicu o dojenju za 15-ak trudnica, mladih mama te nekoliko očeva, o čemu je više rekla Andreja Novak;
 
 
 
Obilježavanje Nacionalnog tjedna dojenja usmjereno je na važnost suradnje i potpore u promicanju dojenja, a 05.10.2018. u Domu kulture u Đurđevcu od 11,00 do 13,00 sati održati će se druženje koje organiziraju patronažne sestre Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije iz ispostave Đurđevac, a kojim će se obilježiti Svjetski tjedan dojenja.
Tema ovogodišnjeg Tjedna dojenja je “Dojenje-temelji za život”. Cilj ovoga je obilježavanje i podrška dojenju kako bi se istaknule prednosti prirodne prehrane. Ivanka Vusić iz policijske postaje održati će predavanje o ispravnom korištenju autosjedalica za djecu, pozvani su svi koji žele dati podršku, od majki s djecom, trudnica te ostalih.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio