Novosti

Obilježena 50. obljetnica osnutka Podružnice Hrvatske udruge medicinskih sestara Koprivničko-križevačke županije

U sklopu obilježavanja 50. obljetnice osnutka Podružnice Hrvatske udruge medicinskih sestara Koprivničko-križevačke županije, a pod pokroviteljstvom Koprivničko – križevačke županije i Opće bolnice dr. Tomislav Bardek“ održana je svečana proslava u dvorani „Domoljub“ u Koprivnici.

Pozdravne riječi svim prisutnima uputila je predsjednica Podružnice HUMS-a Koprivničko-križevačke županije Marina Friščić te pri tom ukratko predstavila rad i značaj Podružnice kroz proteklih 50 godina. Predsjednica Friščić posebno je zahvalila Koprivničko križevačkoj županiji  i  županu Darku Korenu te zamjeniku župana Ivanu Palu na podršci u organizaciji ove obljetnice kao i svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli u organizaciji.

Čestitke Podružnici kao i zahvalu svim članovima na dugogodišnjem zalaganju i radu uputio je ravnatelj Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ Mato Devčić poželjevši još puno ovako „uspješnih i značajnih godina“ s naglaskom na važnost uloge medicinskih sestara i svih zdravstvenih djelatnika u Domovinskom ratu.

Župan Darko Koren je iskazao zadovoljstvo susretom te osvrnuo i na dugogodišnju suradnju između Županije i županijskog zdravstvenog sustava u cijelosti.

U uvodnom dijelu prigodne riječi uputio je i zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Koprivnice Mišel Jakšić, a o svojem dugogodišnjem radnom iskustvu kao prva predsjednica Podružnice HUMS-a Koprivničko-križevačke županije govorila je Krunoslava Ivančić.

Tijekom proslave za kulturno umjetnički dio pobrinulo se Kulturno umjetničko društvo Delovi i Ženski vokalni sastav KUD-a Podravka, a na kraju proslave predsjednica HUMS-a Tanja Lupieri i predsjednica županijske Podružnice Marina Friščić dodijelile su zahvalnicu Županiji koju je preuzeo zamjenik župana Ivan Pal, kao i svima koji su sve ove godine podržavali rad Podružnice.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live