Novosti

Obilježeno 125. godina rada i postojanja DVD-a Gola

Dobrovoljno vatrogasno društvo Gola održalo je 125. godina rada i postojanja.
Središnji dio proslave bila je svečana sjednica koju je otvorio predsjednik društva Krešimir Talan izrazivši zadovoljstvo radom društva te dodao da se i u budućnosti nada ovako kvalitetnom radu za dobrobit cijele zajednice.
Prisutnima se obratio i potpredsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Ivan Golubić koji se pri tom osvrnuo na važnost školovanja kadrova i novih dočasnika, nakon čega je prigodne riječi uputio i načelnik Općine Gola Stjepan Milinković.
Čestitke DVD- u Gola uime Koprivničko-križevačke županije uputio je i stručni suradnik za poslove zaštite i spašavanja Stjepan Behin zahvalivši svima na dosadašnjem radu kao i na doprinosu cjelokupnom razvoju vatrogastva na području Županije.
U radnom dijelu Skupštine tajnik DVD-a Gola Romeo Blažeković podnio je Izvješće o radu i Financijsko izvješće DVD-a za 2016. godinu kao i Plan rada i Financijski plan za 2017. godinu.
Pored toga, na Skupštini je izabrano i novo vodstvo društva pri čemu je za predsjednika ponovno izabran Krešimir Talan, za tajnika Romeo Blažeković, za blagajnika Ivica Blažeković, za zapovjednika izabran je Luka Lukčin, a za njegovog zamjenika Leonardo Živković.
Na kraju Skupštine dodijeljena je spomenica za 50 godina vjernosti društvu Ivanu Bobovcu, a dodijeljena su i priznanja za stručno osposobljavanje vatrogasnog dočasnika dvanaestorici članova.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live