Novosti

Održan 11. Maraton u kolicima „Koprivnica 2016.“

U organizaciji Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije na Zrinskom trgu u Koprivnici održan je tradicionalni 11. po redu Maraton u kolicima „Koprivnica 2016.“.
Uoči početka utrke pozdravne riječi uputio je predsjednik Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije Slavko Kuzmić koji je prisutne upoznao s pravilima i kategorijama natjecanja te predstavio natjecatelje. Zahvalio je Županiji i svima onima koji podržavaju ovakve aktivnosti kao i rad Udruge.
Svoju podršku organizaciji ovog događaja istaknuo je župan Darko Koren rekavši:„Izrazito mi je drago što danas mogu biti ovdje s Vama jer upravo ovakva događanja u meni izražavaju neki poseban osjećaj. Županija će kao i do sada podržavati i davati svoj maksimalan doprinos svim Udrugama s invaliditetom s ciljem podizanja kvalitete života osobama s invaliditetom“.
Pored brojnih Udruga koje su se odazvale pozivu organizatora, utrci je prisustvovala i pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno – socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti i europske poslove Grada Koprivnice Darko Ledinski.
Služba ureda župana
 
kolica
 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live