Novosti

Održan sastanak s ravnateljima osnovnih i srednjih škola kojima je Županija osnivač

Održan je sastanak ravnatelja osnovnih i srednjih škola kojima je Županija osnivač, na kojem su glavne teme bile Predstavljanje otvorenog poziva „Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini“ te dogovor oko aktivnosti u projektu „Svi u školi, svi pri stolu“.

Zamjenik župana Ivan Pal predstavio je dnevni red koji je jednoglasno prihvaćen, nakon čega se prisutnima obratila ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić te pri tom pozvala sve da se prijave na natječaj „Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini“ te je upoznala prisutne kako će se 28. lipnja održati radionica u sklopu ovog natječaja, kojeg je detaljnije predstavila viša stručna suradnica za razvojne projekte u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja Maja Belković Došen.

Detaljnije informacije o projektu „Svi u školi, svi pri stolu“ predstavila je voditeljica projekta Ana Mušlek te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Branka Cuki, a na sastanku je zaključno dogovorena i daljnja suradnja škole i Županije oko projekta.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live