Novosti

Održan tehnički zbor žurnih službi koje djeluju na području grada Križevaca

U sklopu obilježavanja Mjeseca od zaštite od požara i Tjedna Crvenog križa na glavnom križevačkom trgu održan je tehnički zbor žurnih službi koje djeluju na području grada Križevaca, a događanju je prisustvovao i župan Darko Koren.
Tom je prilikom predstavljena oprema s kojom raspolažu, kao i način postupanja u katastrofama i izvanrednim situacijama.
Župan je pohvalio rad žurnih službi i njihovu predanost spašavanju ljudskih života i imovine, čestitavši im na hrabrosti i odličnoj organizaciji, što su pokazali u brojnim situacijama, te im je u budućnosti poželio što manje intervencija.
U ime organizatora, križevačke Javne vatrogasne postrojbe, pozdravne riječi uputio je zapovjednik Ivan Matosović, ujedno i predsjednik županijske Vatrogasne zajednice, a okupljenima su se obratile i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Križevci Đurđica Trbus te ravnateljica županijskog Zavoda za hitnu medicinu Mirjana Hanžeković. Također, potporu tehničkom zboru žurnih službi pružili su i gradonačelnik Brano Hrg sa zamjenicima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio