Novosti

Održana Edukacija o ciklo turizmu

Održana je Edukacija o ciklo turizmu – Kako postati ciklo vodič u organizaciji Turističke zajednice Grada tj. kluba „Podravina“ i UHPE (Udruge hrvatskih putničkih agencija). Na radionicu su pozvani dionici u turizmu, a sudjelovalo je dvadesetak zainteresiranih.

Ovaj primjer dobre prakse približio je sudionicima svaki korak, od nule pa sve do konačnog turističkog proizvoda koji je sve više poznat i van granica Hrvatske i bilježi konstantan rast ciklo turista. Ova edukacija dobar je primjer koji će slijediti i turistička PPS destinacija „Podravina“ u kreiranju biciklističke staze „Podravska Bilogora“ koja će se kretati Bilogorom od Ludbrega, preko Koprivnice do Đurđevca, a jedan od ciljeva je bio i upoznavanje sa mogućnošću osposobljavanja biciklističkih turističkih vodiča.

U sklopu projekta organizirana je i radionica – „Enogastronomija – edukacija za podizanje kvalitete usluživanja vina“, a namijenjena je vinarima, vinogradarima i svima onima koji pružaju ugostiteljske usluge s područja Podravine uz predavača Maria Meštrovića.

Ovakve aktivnosti nastavak su logične i neminovne suradnje susjedskih organizacija u turizmu (TZ Đurđevca, Ludbrega i Koprivnice), kako bi zajednički poboljšali uvjete za razvoj turizma na inače turistički nerazvijenom području.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live