Novosti

Održana izborna skupština Udruge Mali princ Đurđevac

Održana je izborna skupština Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“. 40-tak redovnih i podupirajućih članova udruge je u prvom dijelu Skupštine usvojilo izvještaj o radu Udruge za 2016.g., financijski izvještaj za 2016.g. i izvještaj nadzornog odbora o financijskom poslovanju za 2016.g. Osim toga, predsjednica Udruge Kristinka Štefan upoznala je članove sa funkcioniranjem sustava financijskog upravljanja i kontrola za 2016.g.
Predsjednica je istaknula dobru suradnju sa srodnim Udrugama osoba s invaliditetom, lokalnim udrugama, odgojno-obrazovnim ustanovama i institucijama, te lokalnom samoupravom s kojima smo se intenzivno družili tijekom cijele godine.
U drugom dijelu Skupštine izabrana su tijela Udruge za idući četverogodišnji mandat. Tako je za predsjednicu Udruge izabrana Kristinka Štefan, za tajnicu Udruge Marina Gregurek, za blagajnicu Ivka Ređep, a ostali članovi upravnog odbora su Božica Mikuldaš i Sanja Flajs Vidaković. Za članove nadzornog odbora izabrane su Nada Matkov, Vera Škrinjar i Katarina Međimorec a za članove stegovnog suda Mato Živko, Ivka Šiptar i Jasminka Grčić.
Nakon izbora novih tijela Udruge, donesen je i novi Strateški plan Udruge za 2017.g. do 2020.g.
Skupštini je kao gost nazočio Hrvoje Janči ravnatelj Osnovne škole Grgura Karlovčana koja je partner Udruzi u provođenju projekata.
Nakon radnog dijela Skupštine, članovi su vrijeme proveli u zajedničkom druženju.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live